blank

 


NIEUWSBRIEF

naam:
email:


ONZE
BLOG


FOTO

 
© De Kaasdroger 2011 
Ons verhaal > Bewoners / Samen / Blog
Bewoners

Het gezicht van ons project wordt gekleurd door alle bewoners.

Gezin 'Schuur'
Anje, wetenschapper en printmaker, houdt van etsen, lezen, wandelen bij voorkeur in hoge en scherpe bergen ver van hier en filosoferen met vrienden. Anje begeleidt mensen die rouwend en/of zoekend zijn via creatieve trajecten.
Benoît, tuinarchitect, houdt van ecologisch tuinieren en verbouwen, stripverhalen lezen en ijsjes eten
Lore, 18j, een fijne jongedame in bloei, houdt van tekenen en creatief bezig zijn met textiel, scouts en pianospelen
Thimen, 16j, sportieve jonge gast, houdt van voetballen, free running, biken, drummen, scouts en vloggers volgen via YouTube
Jade, 10j, een blij kind, met een open blik naar de wereld gericht, lachend naar al wat op haar pad komt, houdt van trampoline springen, knutselen, buiten spelen, gezelschapsspelletjes en griezelfilms maken met Noah en June
       
    
  
       

Gezin 'Paardenstal'

Nadat Stef en Leen samen het huis verbouwd hebben en er enkele jaren hebben samengeleefd, met een groot nieuw samengesteld gezin, is dat gezin van ‘de paardenstal’ sinds zomer 2016 ‘verkleind’ naar een rustige haven voor Leen en Willem. Hun volwassen kinderen komen regelmatig langs. Ook hun familie en vrienden voelen zich er heel welkom en genieten mee van de rust en schoonheid. De Kaasdroger is echt iets apart: een gemeenschap waardoor je verbondenheid voelt, anders dan met familie of vrienden. Bijzonder.

     
  


Gezin 'koeienstal'
Wij zijn Katrien en Wietse, de nieuwste bewoners van de Kaasdrogers! Wietse werkt als illustrator, animator en leerkracht beeldende kunst. Hij trekt graag de natuur in om illustraties te maken of onbewandelde paden te betreden. Katrien werkt als actrice, theatermaakster, en docent. In haar vrije tijd houdt ze ervan om gezellig samen te zijn met vrienden, familie en de buren.

We maakten de keuze om de stad Gent te verlaten voor deze bijzondere plek. Onze gemeenschappelijke dromen zitten vervat in deze hoeve. Beiden houden we erg van de rust en de schoonheid van de natuur. We genieten ervan om op een sobere manier te leven, waarin we zoveel mogelijk ervaringen en spullen willen delen. Daarnaast zijn wij graag een open huis voor de buren en iedereen die op ons pad komt. Heel erg welkom dus ten huize Katrien en Wietse!

   

   


Gezin 'woonhuis'
Laurenz werkt in de IT. Hij leeft zich uit door te sporten -ultimate frisbee-, en af een toe eens stevig te verbouwen. Verder is hij mede-bestuurder van De Broeikas.
Noah is een rakker van negen. Hij speelt graag piano en is een parkour acrobaat.
June is een patatje van acht. Ze houdt van dieren, tekenen, schilderen en gitaar.
Noah en June maken af en toe met samen met Jade, Katrien en Wietse en enge horror-film. Griezelen maar...

    
    
 


Wij zijn voltallig dus! En blij.
Blij voltallig dus.

  Vier gezinnen en 1 bedrijf op één stuk grond
De vijfhoek is rond!